PvB Timmerwerken Pre-loader
PvB Timmerwerken

Gyprocwerken & Isolatie

Een verlaagd plafond met inbouwspots? Enkele kamers herindelen met scheidingswanden? Of gewoonweg extra isolatie gewenst? Daarvoor staan we u graag bij met allerlei Gyproc- of Fermacellwerken. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een hoogwaardige afwerking.

Gyproc is een zeer populair product voor droogbouw waarbij gebruik wordt gemaakt van gipsplaten. Hierdoor leent het zich perfect voor het plaatsen van plafonds, scheidingswanden, voorzetwanden en meer. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

Fermacell gipsvezelplaten vormen een belangrijk onderdeel van een milieubewuste en gezonde bouwwijze. Net als klei zijn de Fermacell gipsvezelplaten zeer goed in het reguleren van de luchtvochtigheid. Naast deze eigenschap zorgen de platen voor een evenwicht tussen thermische isolatie en warmteopslag. Zo krijgt je huis een stabiel binnenklimaat dat zorgt voor comfort en het veilige gevoel dat je gezond woont.

Het kan een tijdrovende klus zijn om als doe-het-zelver in te staan voor Gyprocwerken. Bovendien dien je over het nodige gereedschap te beschikken. Daarom loont het de moeite om een professional zoals PvB Timmerwerken in te schakelen.

Stukadoorwerken

De naden van tegen mekaar gezette Gyproc of Fermacell platen moeten ook afgewerkt worden. Na het plaatsen kunnen wij instaan voor een mooie, egale afwerking. We zorgen ervoor dat alle naden, voegen en oneffenheden netjes worden weggewerkt zodat alles schilder- of behangklaar is.

"Het kan een tijdrovende klus zijn om als doe-het-zelver in te staan voor Gyprocwerken. Bovendien dien je over het nodige gereedschap te beschikken."

Ons Portfolio

Bekijk onze recente realisaties

Bouwen is een bijzondere stap in je leven

Bouwen of verbouwen is een grote stap. Door aandachtig te luisteren naar de wensen van de klant brengen wij het project tot een goed einde.

Nu Bellen