PvB Timmerwerken Pre-loader
PvB Timmerwerken

Bijgebouw en aanbouw

Houdt u van een stijlvol buitenleven? Dan houdt u ook van schoonheid en kwaliteit. Wij delen graag onze jarenlange ervaring voor uw bijgebouw. Of het nu gaat om een tuinhuis, carport of lounge... Wij maken uw dromen waar! Dankzij onze ervaring in het plaatsen van ramen, deuren en zonweringen kunnen we u dan ook een totaalpakket aanbieden voor uw bijgebouw.

Poolhouse

Wil je genieten van een gezellig plekje in je tuin, dan creƫert PVB TIMMERWERKEN uit de meest kwalitatieve materialen een bijgebouw of lounge. Op maat van jouw stijl, behoefte en budget.

Carport /garage

Wij zorgen voor de perfecte parkeerplaats voor uw voertuig. Van modern tot klasiek. Pvb timmerwerken kijkt graag met jou naar de mogelijkheden.

Tuinberging

Elk bijgebouw compleet afgestemd op uw wensen. Ze komen voor in een veelheid aan stijlen en uitvoeringen. Weet u nog niet zeker welke stijl u verkiest voor uw bijgebouw? Kijk gerust in onze portfolio voor meer inspiratie.

Aanbouw

Plaats tekort? Met een aanbouw in houtskeletbouw bouw je in een wip een extra ruimte bij. Houtskeletbouw heeft veel voordelen waaronder: snelle en droge plaatsing, lichte constructie en hoge isolatiewaarde.

"Dankzij onze ervaring in het plaatsen van ramen en deuren, en zonwering kunnen we u dan ook een totaal pakket aanbieden voor uw bijgebouw."

Bouwen is een bijzondere stap in je leven

Bouwen of verbouwen is een grote stap. Door aandachtig te luisteren naar de wensen van de klant brengen wij het project tot een goed einde.

Nu Bellen