PvB Timmerwerken Pre-loader
PvB Timmerwerken

Ramen en Deuren

Bij PvB Timmerwerken kan u terecht voor een ruim assortiment ramen en deuren in PVC en Aluminium. We zijn de perfecte partner voor mooie, veilige ramen en deuren voor uw huis of bedrijfspand. We streven er steeds naar om topproducten op te leveren en met de grootste zorg in te staan voor een geweldige afwerking. We luisteren naar uw wensen en zorgen voor een mooi resultaat.

SAPA Aluminium Ramen en Deuren

Aluminium Ramen en Deuren

Sapa ontwikkelt en verdeelt hoogkwalitatieve aluminium oplossingen voor ramen, deuren, schuifdeuren, zonwering, gevelsystemen, veranda’s en lichtstraten; steeds met grote aandacht voor duurzaamheid, energie-efficiëntie en esthetisch design.

Dankzij de focus op innovatie en ontwikkeling heeft Sapa alles in huis om uw toekomstplannen mee te helpen realiseren: innovatieve, superisolerende profielen die passen bij elke bouwstijl.

SAPA Aluminium Ramen en Deuren

PVC Ramen en Deuren

Als u voor PVC ramen en deuren van Deceuninck kiest, kiest u voor de marktleider in PVC schrijnwerk. Deceuninck ramen en deuren bieden uitstekende thermische en akoestische eigenschappen, verbeteren uw veiligheid en zijn in talrijke kleuren beschikbaar. Het Zendow#neo-Premium profiel staat voor eenvoud. De kader-, vleugelcombinatie staat garant voor een strak en slank design. Gaat u voor een authenthieke afwerking, dan is de Autentica reeks zeker iets voor u.

Houten Ramen en Deuren

Gaat u voor karakter, dan neemt u met houten ramen een goede keuze. Thermisch hebben ze een hoge isolatiewaarde en door hun warme uitstraling en authentieke look geven ze uw huis de perfecte look.

Afwerking

Laat u uw ramen plaatsen door PvB Timmerwerken, dan kan u ook direct aansluitend de binnen- of buitenafwerking laten doen. We staan garant voor een kwaliteitsvolle en snelle afwerking.

Naservice

Is er dan toch iets waarmee we u van dienst kunnen zijn? We staan direct voor u klaar!

"Of het nu gaat om een strakke look of toch eerder klassiek met aluminium is alles mogelijk."

Ons Portfolio

Bekijk onze recente realisaties

Bouwen is een bijzondere stap in je leven

Bouwen of verbouwen is een grote stap. Door aandachtig te luisteren naar de wensen van de klant brengen wij het project tot een goed einde.

Nu Bellen